středa 13. listopadu 2013

A je to za námi.. A ÚSPĚŠNĚ!

Projeli jsme 3 země, 8 měst, zahráli si před spoustou lidí. Za těch několik koncertů se nám podařilo vydělat zhruba 35 070,- Kč (a zhruba proto, že jsme ještě nerozměnili eura) a tak nás nákup oxygenerátoru čeká v nejbližší době.

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří přišli na koncerty, pak všem klubům - jmenovitě Žlutý pes, Melodka, Randal, Café Klub Slavie, Divadlo pod Čarou, Jam a Futurum, dále všem kapelám - Happeace, We on the moon, Herkules, Kečup, Kyanid, 4ever, Naven, Velký Voči, Wen Reif, 1st Choice, Edward Fortyhands a za odjetí šňůry samořejmě i Snow Job a Kidney Fat. Také chceme poděkovat všem, u kterých jsme našli azyl a mohli u nich pokojně složit hlavy po náročných cestách a koncertech. Velké díky patří Porsche Praha - Smíchov a panu Borůvkovi za půjčení dodávky a pak také autopůjčovně Jíša, kteří nám půjčili druhé auto. Děkujeme mamince Rozálky za nehasnoucí podporu a i Rozálce samotné, že se přišla na koncert podívat :)
Ale hlavní dík patří pořád vám všem, kteří jste projekt podpořili!!!!

Děkují Káč a Kuba, autoři a duchovní rodiče Tour za kyslíkem 2013.

středa 9. října 2013

Koncerty aneb kdy, kde a s kým!

ZASTÁVKY TOUR:

1.11.: busking v Praze

2.11.: PARDUBICE, klub Žlutý pes

Snow Job, Kidney fat + Happeace 3.11.: busking v Brně

4.11.: BRNO, klub Melodka
Snow Job, Kidney fat + We on teh moon, Herkules


5.11.: BRATISLAVA, klub Randal
Snow Job, Kidney fat + ???


6.11.: VÍDEŇ

7.1.: ČESKÉ BUDĚJOVICE, klub Slavia
Snow Job, Kidney fat + Kyanid, 4ever


8.11.: PÍSEK, Divadlo pod čarou
Snow Job, Kidney fat + Naven


10.11.: PLZEŇ, klub Jam
 
Snow Job, Kidney fat + Velký Voči

11.11.: PRAHA, Futurum

 Snow Job, Kidney fat + Edward Fortyhands, ???

Událost zde::::
https://www.facebook.com/events/633744616650450/?fref=ts

Vstup je 60 Kč/2,50€
Začátek 19:00

úterý 8. října 2013

Jedeme za kyslíkem!


Na začátku listopadu startuje v Praze projekt Tour za kyslíkem, který je podpořen z programu Think Big. Ptáte-li se, čím je tak zajímavý, vězte, že toho není málo. Toto hudební turné je totiž charitativní a „za kysílem“ se nejmenuje náhodou; cílem je vybrat peníze na zakoupení kyslíkového přístroje – oxygenerátoru – pro malou holčičku Rozálku Vaňákovou. Ta trpí velmi vzácným onemocněním, tetrazomií 48. chromozomu XXXX, kvůli kterému se zatím v životě hodně trápí. A to chceme změnit!
„Nikdy nebude mluvit,“ říkali lékaři. Mluví.
„Nikdy nebude chodit.“ Chodí.
            Kyslíkový přístroj jí pomáhá v jejím rozvoji, díky němu se lépe učí hýbat, udržovat rovnováhu, či lépe mluvit. Jenže léčba je drahá a nedostupná, tyto přístroje se u nás skoro nevyskytují. Rozálka ho navíc potřebuje speciálně upravený pro děti.
            Dvě mladé kapely Snow Job a Kidney fat spolu se svojí manažerkou a Rozálčinou sestrou Káč proto vyrazí celkem do osmi měst v Čechách, na Moravě, na Slovensku a v Rakousku a během klubových koncertů či buskingu (pouliční umění) se pokusí vybrat dostatek peněz na oxygenerátor. Přístroj však nebude jen pro Rozálku, budou ho moci využívat všechny všechny děti, kterým tato léčba pomůže!

            Mottem projektu je „11 dní, 9 měst, 3 státy, 2 kapely, (ne)1 lepší dětský život“ a od 1. do 11. Listopadu se ho pokusí naplnit nejen organizátoři a účinkující, ale i všichni návštěvníci, které tímto zveme na koncerty. Města a data vystoupení budou v nejbližší době přibývat na www.facebook.com/tourzakyslikem.

Partnerem Tour za kyslíkem 2013 je Porsche Praha - Smíchov

pondělí 23. září 2013

Pardubice

V Pardubicích se koncert uskuteční 2. 11. v klubu Žlutý pes, od 19:30
Zahrají vám kapely Snow Job a Kidney fat, které jedou celé tour, a dále místní kapela Happeace (http://bandzone.cz/happeace). Tato kapela vznikla v roce 2005 pod názvem Mimesis. Hrála v mnoha klubech a festivalech a natočila CD By Heart a dva videoklipy (klip A little story vysílala TV óčko). V roce 2007 byla činnost kapely přerušena z důvodu mateřské dovolené zpěvačky. 
V roce 2012 začíná zkoušet pod názvem Happeace. Do kapely přichází baskytarista Libor Volejník, klávesistka Anna Kmoníčková a později post bicích nástrojů obsazuje Karel Saidl.
Žánrově se tato kapela řadí mezi rock-metal.

Vstup je 60 Kč a my se na vás budeme moc těšit! :)

Písek

V Písku se ukážeme 8.11. v Divadle pod čarou po boku kapely Naven (www.bandzone.cz/naven). Můžete se těšit na kvalitní rock. Kapela vznikla někdy v roce... U jejího vzniku stál z nynějších členů pouze Žažu. Od té doby se různými způsoby měnil zvuk i osazenstvo kapely až vše vykrystalizovalo ve stávající sestavu hrající kytarovou muziku s občasnou příměsí funku nebo hardcoru. Vesměs by se dalo říci, že hrajeme všechno, co nás baví a na škatulkách si moc nepotrpíme.
Začínáme v 19:30 a vstup je 60,- Kč.

úterý 17. září 2013

Praha

V Praze se ukážeme v klubu Futurum na Smíchově a můžete se těšit na pořádný nářez. Spolu se Snow Job a Kidney fat si totiž zahraje kapela Edward Fortyhands (www.bandzone.cz/edwardfortyhands) a ještě jedna další kapela - to už se ale nechte v nejbližších dnech překvapit :)

Strat 19:00, vstup 60 Kč, party povinná!